Afbeelding

Jubilarissen bij TTV Een en Twintig

Sport Sport

Beek en Donk - Tijdens de drukbezochte Algemene Leden Vergadering op 5 november werden twee Jubilarissen gehuldigd. Als eerste Hannie Vereijken die maar liefst 40 jaar lid was van de vereniging en Jeroen Engelhart die zijn 25-jarig jubileum vierde. Beiden werden persoonlijk toegesproken door voorzitter Stefan Hamelijnck en verrast met een leuke attentie. 

In de competitie verstevigt Een en Twintig zijn koppositie. Dankzij een 10-0 een thuisoverwinning heeft Een en Twintig haar leidende positie weten te verstevigen. Doordat concurrent Luto niet verder kwam dan een 8-2 overwinning heeft Een en Twintig met nog drie wedstrijden voor de boeg een voorsprong van vier punten. Komende week, in de thuiswedstrijd tegen Luto, kan Een en Twintig een voorschot nemen op het kampioenschap.

Team 2 kon in en tegen Stiphout geen potten breken. Enkel tegen Stiphout invaller Jasper Mooi wisten de Een en Twintig spelers Stefan Hamelijnck, Jeroen Engelhart en Sylvain de Koning hun wedstrijd te winnen. Door de 7-3 nederlaag nadert Een en Twintig nu de degradatiezone.

Een gelijk verhaal geldt voor team 3. Door een 9-1 nederlaag is dit team inmiddels daadwerkelijk beland in de degradatiezone. Aum van Berlo redde de Beek en Donkse eer.

Team 4 leverde een puike prestatie door tegen koploper ATTC uit Aarle Rixtel een gelijkspel af te dingen. Door deze uitslag lijkt Een en Twintig zeker van klasse behoud.

Ook team 5 leverde in Budel een prima prestatie. Na een enerverende wedstrijd waarin beide teams winstkansen hadden werd de avond afgesloten met een voor beide teams acceptabele 5-5 einduitslag. Ook dit keer was Oleksandr Pavlovych met twee overwinningen de belangrijkste Een enTwintig pion. Eva Verrijt en Jos de Gruijters volgden met elk één overwinning. Ook dit team lijkt door deze uitslag verzekerd van klassebehoud.

Het aan kop gaande 6e team liep tegen een onverwachte 3-7 nederlaag op. Het tot dan toe op ruime afstand van Een en Twintig volgende de Meppers kwam onverwacht sterk voor de dag. De voorsprong van Een en Twintig is door dit resultaat teruggelopen tot slechts één punt.

Team 7 zat de laatste weken duidelijk in de lift. In de uitwedstrijd tegen Taveres moest even een stapje terug worden gezet. De uitslag had voor Een en Twintig positiever uit kunnen vallen als Shaun Marien in zijn laatste wedstrijd zijn winstkansen had gegrepen. Nu moest hij volstaan met twee overwinningen. Petri Dovers bleef steken op één individueel succes. Chris Klingsporn bleef puntloos.

Het jeugdteam van Een en Twintig boekte, mede dankzij de drie persoonlijke overwinningen van Thomas Orbon, een fraaie 6-4 overwinning op Taverbo. Caithlyn Verbrugge en Niels van Kessel droegen met elk één overwinning bij aan de zege.