Bedo dames A kampioen

Beek en Donk - De dames A van Bedo hebben afgelopen zondag hun kampioenswedstrijd tegen de Sprint gespeeld. De dames A hebben er het hele seizoen hard voor gewerkt om de koppositie te bemachtigen. Dat betekende voor de dames dat er afgelopen zondag de kans was om de eerste plek veilig te stellen en daarmee kampioen te worden.

Met veel spanningen begonnen de dames aan de wedstrijd en dat scheen in de eerste minuten door. De Sprint scoorde de eerste goals, maar dat wisten de dames te corrigeren. De verdediging stond sterk en keeper Janne wist de ballen stuk voor stuk uit de goal te houden. Dat zorgde ervoor dat de dames met 14-7 de rust in gingen in het voordeel van Bedo.In de tweede helft ging het er feller op, de Sprint probeerde terug komen maar de dames wisten de voorsprong te behouden. Het hele team heeft een bijdrage kunnen leveren aan de eindstand, waardoor de dames de wedstrijd afsloten met 29-17. Met deze uitslag staken de dames de winst in hun zak en daarmee ook het kampioenschap. De dames willen hun trainer Pascal en het grote publiek bedanken voor de support vanaf de bank en tribune. Het zorgde zeker voor een goede sfeer en gaf de dames extra moed. De dames zijn nu kampioen, maar spelen 24 maart hun laatste wedstrijd tegen Avanti in Drunen om de competitie officieel af te sluiten en het kampioenschap te kunnen vieren.