Afbeelding
Foto: Joost Duppen

Stichting MuziektuinPodium organiseert concertmiddag

Activiteiten & Evenementen

Beek en Donk - Door de Stichting MuziektuinPodium wordt zondag 28 augustus weer een concertmiddag georganiseerd in de Muziektuin van Beek en Donk. De organisatie heeft het programma weer zo gevarieerd mogelijk proberen te maken.

Het programma wordt om 12.00 uur geopend door het blaasorkest De Hannemanne uit Volkel. Dit orkest bestaat uit zo’n 20 enthousiaste muzikanten die sinds 1986 trouw iedere week bij elkaar komen om te repeteren voor een goed stuk muziek. Het repertoire omvat classic rock, nederpop, polka, New Orleans blues, rock-‘n-roll en soms een lekkere smartlap. Het is muziek met een breed genre, om op te dansen en om naar te luisteren, maar vooral om van te genieten.

Om 13.00 uur is het de beurt aan het Mondharmonica Orkest ‘De Luchthappers’ uit Nuenen. Het orkest is in 1993 opgericht en staat momenteel onder de muzikale leiding van Trees Asmussen. Zij verzorgen heel graag optredens in stad en regio, waarbij zij willen laten zien dat ook de oudere mens in staat is om, met veel inzet en enthousiasme, leuke muziek ten gehore te brengen. 

Om 14.00 uur volgt een optreden van het muzikale duo Arts en Petersen uit Uden en vanaf 15.00 uur wordt het programma van deze middag afgesloten met een optreden van Binderin uit Helmond. Dit orkest bestaat uit acht muzikanten en is nog steeds fijn vrijblijvend bezig eigenwijs invulling te geven aan een bezigheid die alles en iedereen verbindt; met muziek wordt en gaat alles beter.

Het bestuur van de Stichting MuziektuinPodium nodigt iedereen van harte uit deze gratis optredens te komen bijwonen en te genieten van een gezellig samenzijn op het terras in de Muziektuin. Voor meer informatie over de stichting, de optredende groepen en de overige concerten van dit seizoen, kunt u terecht op de www.muziektuinpodium.nl.