Afbeelding
Foto: Marcel van de Kerkhof (B&D

Tweede Muziektuinconcert van het seizoen

Activiteiten & Evenementen

Beek en Donk - De Stichting MuziektuinPodium organiseert het tweede Muziektuinconcert van het seizoen op zondag 4 juni in de Muziektuin van Beek en Donk. Alle vier de optredens vinden deze middag plaats op het kleine podium bij het ParkPaviljoen.

Het programma wordt om 12.00 uur geopend door het Seniorenkoor Sint Joachim uit Beek en Donk. Dit seniorenkoor is opgericht in 1969 en bestaat uit ongeveer 30 leden, met hun stemmen verdeeld over vier secties; sopranen, alten, tenoren en bassen. Hierdoor kunnen dan ook vierstemmige liederen worden gezongen.

Om 13.00 uur is het de beurt aan zanggroep Timeless uit Someren-Eind. Deze bijzonder swingende zanggroep bestaat uit 29 vrouwen en staat onder de muzikale leiding van dirigent/arrangeur Henk Baetsen. Op hun repertoire staan onder meer nummers van Duncan Lawrence, Miss Montreal, Imagine Dragons en Pink.

Omstreeks 14.00 uur volgt een optreden van het Laarbeekse Evrin, bestaande uit jazz- en blueszangeres Evi Terschegget en singer-songwriter Riny Raijmakers. Zij liepen elkaar tien jaar geleden tegen het lijf en besloten hun verschillende invloeden te bundelen in een folk rootsy mix van Americana, Blues, Jazz en Country. Zij voeren je naar de jaren 70, 60 en soms zelfs decennia verder terug in de tijd.

Vanaf 15.00 uur wordt het programma van deze middag afgesloten met een optreden van Bigband Vocals Maashorst uit Uden. Deze bigband bestaat uit 20 enthousiaste muzikanten onder leiding van dirigent Jo Schins. Zij spelen diverse muzieksoorten, waaronder Bigband-, Jazz- en Popmuziek. Bij diverse muziekstukken worden zij bijgestaan door zangers en zangeressen.

Het bestuur van de Stichting MuziektuinPodium nodigt iedereen van harte uit deze gratis optredens te komen bijwonen en te genieten van een gezellig samenzijn in de Muziektuin. Voor meer informatie over de stichting, de optredende groepen en de overige concerten van dit seizoen, kunt u terecht op de website: www.muziektuinpodium.nl.