Afbeelding

Nieuwe damesmodezaak in Beek en Donk

NULL

Nieuwe damesmodezaak in Beek en Donk


Beek en Donk – Het Heuvelplein is vanaf vandaag verrijkt met een nieuwe dameskledingzaak: Stephanie’s Mode. De winkel is gevestigd op de Smalleweg 45b en wordt gerund door moeder Els en dochter Stephanie Muller uit Mariahout. 

“Trendy, betaalbare en exclusieve kleding, dat is wat we gaan verkopen”, vertelt Els. Waarop Stephanie aanvult: “Onze doelgroep zijn vrouwen tussen de 15 en 55 jaar oud. Het is hippe kleding, die je niet overal tegenkomt, en die ook nog eens betaalbaar is.”

Stephanie is nog maar 17 jaar oud. Haar moeder Els helpt haar mee met het opstarten van de kledingzaak. “Als het eenmaal goed loopt, is het de bedoeling dat Stephanie het helemaal overneemt. Het wordt echt haar winkel”, aldus Els.

Stephanie heeft erg veel zin in deze nieuwe uitdaging. “Ik vind het heel leuk. Onze slogan is ‘passion for fashion’, dat komt voort uit mijzelf. Ik heb een passie voor kleding.” Ook voor Els komt de start van een damesmodezaak niet uit de lucht vallen. Jarenlang runde zij ‘Elsjes Boetiek’ in Gemert.

Een paar dagen voor de opening zijn de contouren van de nieuwe winkel al goed te zien. De winkel is knus, maar erg gezellig ingericht. Naast dameskleding zijn er ook een aantal paar schoenen te vinden en leuke accessoires, zoals horloges en armbanden.

“We willen een heel laagdrempelige winkel zijn. Mensen moeten hier lekker even binnen kunnen lopen, zonder dat ze zich verplicht voelen om iets te kopen. De koffie/thee en een koekje staan te allen tijde voor iedereen klaar. Daarnaast hebben we ook grote passpiegels in de kleedkamers hangen. We weten dat vrouwen dit fijn vinden”, aldus de dames.

Stephanie’s Mode opent vrijdag 30 augustus haar deuren.
De openingstijden zijn als volgt:

Dinsdag tot en met donderdag: 10.00 – 18.00 uur
Vrijdag: 10.00 – 20.00 uur
Zaterdag: 10.00 – 17.00 uur