Sportshop Laarbeek/Bedovo Recreanten H1 wint

NULL

Beek en Donk - De Nevobo leden waren dit weekend vrij, maar de recreanten hebben afgelopen week wel weer een potje gevolleybald. Sportshop Laarbeek/Bedovo Recreanten H1 wist te winnen van AA Montage, 0-3.

Of het het weer was, het afnemen van de uren daglicht in de aanloop naar de winter, collectieve kerststress (ja, het kerstseizoen is in de winkels alweer begonnen) of iets anders, is niet duidelijk, maar de sfeer aan de kant van Bedovo was niet optimaal. Er werd veel gemopperd en dat maakte van een set die gemakkelijk gewonnen had moeten worden toch iets wat niet soepel liep. Pas halverwege de set kon echt uitgelopen worden en de voorsprong opgebouwd worden die resulteerde in een setstand van 25-12.

Ook in de volgende set hield het gekibbel aan, maar gelukkig kon er nu ook weer geprofiteerd worden van de slechte pass bij de tegenstander en hun zwakke aanval. Buiten de fouten die door Bedovo zelf gemaakt werden, werden er amper punten verloren, ook in deze set. 25-18 was minder dan wat erin gezeten had moeten hebben, maar het was de tweede setwinst van de avond.

Ook de derde set kon zonder echt gevaar tot een goed einde gebracht worden, maar wederom niet tot volle potentie van het team van Sportshop Laarbeek. 25-17.

De volgende wedstrijd (over drie weken) hopen ze dat de coaching van Hans, die deze week vanwege vakantie afwezig was, de sfeer binnen het team weer naar een hoger plan kan trekken, zodat er met volle teugen genoten kan worden van welbekende spel van Heren Recreanten 1.