Afbeelding

KBO Lieshout, Marianne Arends vrijwilliger van het jaar

Algemeen Senioren

Lieshout - "Hard werkend , ze doet alles heel precies en nauwgezet, ze wil vooral niet op de voorgrond. Onze penningmeester noemt haar een goudmijntje voor de vereniging." Met deze woorden typeert voorzitter Willem Damen van Seniorenvereniging/ KBO Lieshout mevrouw Marianne Arends. Tijdens de feestelijke Nieuwjaarsinloop op dinsdag 3 januari werd zij benoemd tot vrijwilliger van het jaar 2016.

"Met haar team weet zij elke keer het kienen weer tot een succes te maken. Zij organiseert, doet de boodschappen, koopt de prijzen voor de loterij in, houdt de kas bij en sluit elke keer weer af met winst voor de vereniging." Als blijk van waardering ontvangt Marianne het bij deze benoeming horende bronzen plastiek van Corry Ammerlaan-van Niekerk. "Helemaal overdonderd", is haar reactie. Zelf vindt ze haar inzet heel gewoon. "Als je iets doet, moet je het zo goed mogelijk doen."

De KBO Schrijfgroep komt donderdagmiddag 26 januari om half drie weer bij elkaar in Franciscushof. Deze keer wordt er een inleiding gegeven over enkele veel voorkomende moeilijkheden in de Nederlandse taal. Lijkt het u wat om een verhaal te schrijven? Bijvoorbeeld uw eigen levensverhaal? Aarzel dan niet en kom een middag bijwonen.

Provinciehuis
Op vrijdagmiddag 3 februari bezoekt KBO Lieshout het Provinciehuis in Den Bosch. De ontvangst is om 13.00 uur. Na een vraaggesprek met een Statenlid is er een rondleiding. Indien mogelijk wordt er een Statenvergadering bijgewoond. Bij voldoende deelname is de reis per touringcar, anders poolend met eigen auto's. Informatie en aanmelden tot en met dinsdag 24 januari bij de Inloop.

De Inloop is iedere dinsdagmorgen van tien uur tot half twaalf in het Dorpshuis van Lieshout. Loop eens gezellig binnen voor informatie, aanmelden of om zo maar eens kennis te maken met een actieve vereniging. U bent van harte welkom!