Roefelen bij Hoogers Mode in Lieshout (archieffoto)
Roefelen bij Hoogers Mode in Lieshout (archieffoto)

Voorbereidingen Roefeldag Laarbeek in volle gang

Algemeen Jongeren

Laarbeek - De voorbereidingen voor de jaarlijkse Roefeldag, dit jaar op zaterdag 10 juni, zijn weer in volle gang. Alle kernen van het Laarbeekse Roefelcomité zijn druk bezig met het benaderen van bedrijven, verenigingen en hobbyisten om te vragen of ze dit jaar weer mee willen werken aan de Roefeldag. De Roefeldag is een leuke dag waarop je jouw bedrijf, vereniging of hobby kan presenteren.

Indien er bedrijven, verenigingen of hobbyisten zijn, die niet benaderd worden, maar wel interesse hebben om mee te werken aan de Roefeldag, vindt de organisatie dit natuurlijk fantastisch. Op www.roefeldaglaarbeek.nl staan de contactpersonen per kern. Het comité hoopt er weer een geslaagde dag van te maken.

De kinderen die mee mogen doen aan de Roefeldag zijn kinderen van het basisonderwijs in de leeftijd van 6 t/m 12 jaar (groep 3 t/m groep 8). Dit zijn dus ook de kinderen die op het (speciaal) onderwijs zitten elders en woonachtig zijn in Laarbeek. Per kern is het verschillend hoe jij je kunt opgeven voor de Roefeldag, hieronder een overzicht voor het opgeven en verdere info per kern.

Aarle-Rixtel
De kinderen van Aarle-Rixtel krijgen 31 maart een inschrijfformulier mee, het is de bedoeling dat het uiterlijk 14 april is ingeleverd bij iemand van het roefelcomité van Aarle-Rixtel. De kinderen die buiten Aarle-Rixtel op school zitten, maar wel in Aarle-Rixtel wonen, kunnen zich aanmelden via www.roefeldaglaarbeek.nl/aarle-rixtel. Voor groep 3 is er nog een speciale voorlichtingsochtend. Dit is op woensdag 5 april.

Beek en Donk
In Beek en Donk hebben al heel veel kinderen zich opgegeven voor het Roefelen. Tot 3 april heb je nog de kans. Je kunt het inschrijfformulier vinden op www.roefeldaglaarbeek.nl/beek-en-donk. Mail het formulier terug of stop een papieren versie bij De Wingerd 37 of Leliestraat 82 in de bus. Vermeld bij opmerkingen een e-mailadres waar je bereikbaar op bent. Na het inschrijven krijg je een bevestigingsnummer. Dit nummer dient meegenomen te worden naar de informatieavond waar uitleg gegeven wordt over het Roefelen. Op de informatieavond van 5 juni, krijg je ook het programma van 10 juni. Heb je eind april geen bevestiging ontvangen, neem dan contact op met het Roefelcomité.

Lieshout
In Lieshout is het inschrijfformulier op 24 maart via de school, per mail, verspreid. Kinderen die op het speciaal onderwijs zitten en bij het roefelcomité bekend zijn, krijgen een inschrijfformulier in de brievenbus. Lever het weer in voor 7 april op school in de speciale Roefeldagbus. Je kunt je ook altijd inschrijven via www.roefeldaglaarbeek.nl/lieshout. Na 7 april kan je helaas niet meer inschrijven.

Mariahout
In Mariahout kunnen de kinderen zich inschrijven via het inschrijfformulier dat bij het zoemertje van 29 maart zit. Het is de bedoeling dat dit uiterlijk 14 april weer op school wordt ingeleverd. Kinderen die elders onderwijs volgen, maar wel in Mariahout wonen, krijgen een brief in de brievenbus. Er zijn dit jaar in Mariahout veel nieuwe bedrijven die meedoen. Super leuk. Op www.roefeldaglaarbeek.nl/mariahout staan onder andere de deelnemende bedrijven en andere info.

Het Roefelcomité hoopt veel Laarbeekse kinderen te zien op zaterdag 10 juni.