Logo mooilaarbeek.nl
Algemeen

Oproep zevende reünie Komschool (1950 t/m 1953)

Gemert/Laarbeek - Het is weer bijna 30 jaar geleden dat vele oud-klasgenoten samen met hun leerkrachten genoten van de eerste reünie van de Komschool van de parochie Sint Jans Onthoofding te Gemert. Vanuit deze eeuwenoude 'Commanderije' zijn veel oudleerlingen uitgezworven over Nederland, maar toch zijn velen uiteindelijk in de directe omgeving van hun geboorteplaats gevestigd gebleven, waarvan velen uit Laarbeek.

Gezien het succes en de alsmaar hoger wordende leeftijden van bezoekers, hebben organisatoren besloten om met kortere tussenpozen dan vijf jaar de reünie te herhalen. Bovendien wordt deze op een middag gehouden, met op het einde een lichte maaltijd.

De zevende editie wordt gehouden op vrijdag 21 juni in de kantine van de Gemertse Atletiek Club (GAC) ingang Predikant Swildensstraat (Sportpark) te Gemert. Je wordt verwacht omstreeks 14.00 uur (einde ca. 19.00 uur).

Het secretariaat is gevestigd op het huisadres van Jan van Ansem, Bisonstraat 32 te 5421 ED Gemert (0492-363175 of e-mail: j.ansem1@chello.nl ).

De organisatie gaat ervan uit, dat vele belangstellenden geboren in de jaren 1939 t/m 1942 en op de Komschool te Gemert hebben gezeten in de zesde klas in de jaren 1951 t/m 1953, zich melden.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>