Jubilaris mevrouw Reynen
Jubilaris mevrouw Reynen

Jubilarissen Seniorenvereniging Beek en Donk blij verrast

Algemeen

Beek en Donk - Drie jubilarissen van Seniorenvereniging Beek en Donk, namelijk de heer Th. van der Aa, mevrouw M. Haeve en mevrouw M. Reynen, werden op zaterdag 3 september met een onverwacht bezoekje verrast. Ze zijn al 25 jaar lid en dat verdiende een oorkonde van KBO-Brabant en een mooi bloemstuk.

Voorzitter Mariëtte Frijters en secretaris Francien Vereijken bezochten de jubilarissen op deze zonnige dag. Normaal gesproken zouden zij in het zonnetje zijn gezet tijdens een gezamenlijke bijeenkomst, maar in coronatijd was dat helaas niet mogelijk. Toen is het idee geboren om bij de mensen thuis langs te gaan. De bezoekjes (soms op afstand) werden destijds zeer gewaardeerd en ook het bestuur vond het heel gezellig: zo kon men veel meer aandacht schenken aan de jubilarissen. Een bijkomend voordeel: in hun eigen thuissituatie komen er mooie verhalen los over allerlei onderwerpen en ontstaan er leuke gesprekken. Ook dit keer was dat het geval, want alle drie hebben ze veel meegemaakt in hun leven maar hebben ze zich door tegenslagen niet uit het veld laten slaan. Ook nu ze op leeftijd zijn, kijken ze naar wat ze nog wél kunnen en genieten ze nog zoveel mogelijk.

De Seniorenvereniging is erg blij met hun steun al die jaren en dat zij, ondanks dat ze niet meer (kunnen) deelnemen aan de activiteiten, tóch hun bijdrage blijven leveren. Zie voor meer informatie www.seniorenverenigingbeekendonk.nl.