Afbeelding
Foto:

Geslaagde Kerstmiddag KBO Aarle-Rixtel

Algemeen

Aarle-Rixtel - Door de Seniorenvereniging KBO Aarle-Rixtel werd dinsdagmiddag 19 december een Kerstmiddag gehouden. In de in Kerstsfeer omgetoverde zaal van de Dreef waren 200 leden aanwezig, waar een gezellige en sfeervolle middag werd aangeboden door het bestuur.

Bij de aanmelding werd een bijdrage gevraagd van €2,50. De opbrengst was geheel bestemd voor de loterij, waarbij waardebonnen van de plaatselijke middenstand werden verloot. De ontvangst was rond 14.00 uur met koffie, thee en kerstbrood. Voorzitter Ton Schepers verwelkomde iedereen met een korte toespraak en daarna vertelde Jan van Doren het kerstverhaal op zijn eigen wijze in het Ales; serieus en met hier en daar een komische noot. 

De zanggroep OH-Die bracht tweemaal 30 minuten kerstsongs, evergreens en hedendaagse hits, die met zeer veel enthousiasme werden meegezongen. In de pauze, tussen de twee optredens, werden er drankjes en hapjes geserveerd en vond een deel van de trekking van de loterij plaats. De prijzen hingen verhuld in enveloppen in twee mooi versierde kerstbomen, geschonken door Kitty Schuurmans. Na de laatste muzikale toegift en het tweede deel van de loterij werd nog een drankje en worstenbroodje geserveerd. Na wat buurten en nagenieten van deze gezellige middag ging ieder zijns weegs.