Eefje Terschegget, nieuw bestuurslid
Eefje Terschegget, nieuw bestuurslid

Welkomstpakket Dorpsraad Beek en Donk wordt zeer gewaardeerd door nieuwe inwoners

Algemeen

Beek en Donk - Het Welkomstpakket is één van de vele projecten waar de Dorpsraad zich actief voor inzet. De Dorpsraad Beek en Donk heeft in 2023 aan 83 nieuwe inwoners van Beek en Donk een welkomstpakket overhandigd. De reacties van de nieuwe inwoners zijn erg positief, ze zijn blij met het welkomstpakket!

Het pakket helpt hen snel een weg te vinden in het winkelaanbod en de activiteiten in Beek en Donk. Het voelt voor hen als een warm welkom. Wanneer mensen zich inschrijven als inwoners bij de Gemeente Laarbeek, kunnen ze zich aanmelden voor het welkomstpakket. De Dorpsraad ontvangt hiervoor de aanmeldingen en gaat er mee aan de slag. Het welkomstpakket bevat algemene informatie vanuit de Gemeente Laarbeek, het boek ‘Trots op Laarbeek’, verschillende fietsroutes en flyers van diverse organisaties, waaronder de Dorpsraad. Ze zijn erg dankbaar voor de bijdrage van meer dan 24 ondernemers uit Beek en Donk, die met artikelen of tegoedbonnen zorgen voor een prachtig welkomstpakket. Daarnaast willen zij de vrijwilligers bedanken, die namens de Dorpsraad de pakketten gaan bezorgen.

Onlangs heeft de Dorpsraad Beek en Donk ook een nieuw bestuurslid mogen verwelkomen. Dit is Eefje Terschegget (webdesigner). Eefje is naast bestuurslid ook verantwoordelijk voor alle PR/media activiteiten en website/social media beheer. Voel jij je ook maatschappelijk betrokken en wil je graag jouw talenten hiervoor inzetten, neem dan vrijblijvend contact op met de Dorpsraad. Dat kan door een mail te sturen naar: info@dorpsraad-beekendonk.nl of via telefonisch contact via 06-46970485.

Heb je nog vragen voor de Dorpsraad, of wil je weten binnen welke projecten ze actief zijn? Loop dan eens binnen bij het Inloopspreekuur van Dorpsraad Beek en Donk, op woensdag 10 januari van 18.30 tot 20.30 uur in het Ontmoetingscentrum in Beek en Donk. Tijdens dit inloopspreekuur kun je ook advies krijgen over de verduurzaming van je woning. Hiervoor zijn energiecoaches aanwezig vanuit de stichting Duurzaam Wonen Laarbeek. Voor vragen en info mail naar: info@dorpsraad-beekendonk.nl of bezoek www.dorpsraad-beekendonk.nl.