Sparta'25 boekt 1-3 overwinning in Eindhoven

Beek en Donk - Het vaandelteam van Sparta'25 trok zondag naar Eindhoven om de degens te kruisen met laagvlieger WODAN. Bij winst zou aansluiting met de top worden behouden.

Na een gelijkopgaande beginfase nam Sparta'25 op het half uur een voorsprong dankzij een treffer van Michiel Koot. Het spel bleef op en neer gaan tussen de twee goed voetballende ploegen. Het tempo was hoog. Te vaak was het de laatste pass die steeds niet aankwam. In de slotfase van de eerste helft maakte Sparta'25 toch het verschil. Door attent reageren bij twee persoonlijke fouten van WODAN spelers waren het Rene Brouwers en Jaccy van den Enden die de ruststand op 0-3 brachten.

De thuisploeg kwam fel uit het kleedlokaal en kreeg diverse mogelijkheden om terug te keren in de wedstrijd. Sparta'25 moest alle zeilen bijzetten om de voorsprong te verdedigen. Sparta'25 probeerde het wel, maar gevaarlijk werden ze niet. Verder dan één tegentreffer in de 88e minuut kwamen de Eindhovenaren niet, waardoor de eindstand bepaald werd op 1-3.

Komende zondag speelt Sparta'25 thuis tegen SBC uit Son en Breugel. Bij winst neemt Sparta'25 voorlopig afstand van de middenmoot en sluit het aan bij de top. Kom deze laatste thuiswedstrijd van dit jaar gerust kijken op sportpark 't Heereind.