Afbeelding

Geslaagd ‘25 jaar Laarbeek’ bij TPV De Raam

Sport Sport

Lieshout - TPV De Raam kijkt terug op een geslaagde week, waarin verschillende activiteiten werden georganiseerd en als kers op de taart ook drie nieuwe padelbanen werden geopend.  

Ter ere van het 25-jarige bestaan van Laarbeek kon jong en oud, leden en niet-leden, een week lang genieten van mooie tennis- en padel -activiteiten. Op woensdag konden de senioren meespelen en op donderdag waren de banen vol bezet met ingelote partijen, de zogenaamde toss avond. Als afsluiting van de feestweek, werden op zaterdag en zondag voor het eerst de nieuwe padelbanen van TPV de raam in gebruik genomen. De padelbanen kunnen nu al worden gezien als een groot succes, zeker als je kijkt naar de 84 deelnemers die zich hadden ingeschreven voor de padelclinic afgelopen zaterdag.  

Van 10.00 tot 17.00 uur was er een mooi programma verzorgd met afwisselend uitleg door clubtrainer Paul van Nistelrooij en het zelf uitvoeren van de oefening onder de op elke baan aanwezige begeleiding. Afsluitend zijn er wedstrijdjes gespeeld. Door afwisselend uitleg en zelf spelen onder begeleiding van een trainer was het weer heerlijk om in te spelen. Naast het prachtige weer was het een verzorgde middag met hapjes, drankjes, een BBQ en DJ die met zijn plaatjes ervoor zorgde dat iedereen op de banen stonden te swingen. Zoals het spreekwoord luidt; jong geleerd is oud gedaan, stond de zondag in het teken van de jeugd. Met een circuit bestaande uit een stormbaan, sponzenbattle, tennisspel met ballenkanon en natuurlijk kennismaken met padel door middel van korte partijtjes tegen wisselende tegenstanders te spelen. 

De organisatie kan met een opgeheven hoofd terugkijken op een geslaagde week en in het bijzonder op een zeer geslaagd eerste weekend voor de padelbanen! Mocht je geen tijd gehad hebben om mee te spelen afgelopen week, er zullen nog inloopavonden en tossavonden daarvoor gepland worden zodat iedereen nog een moment heeft om kennis te maken met tennis, padel en de vereniging.