Linksboven naar rechtsboven Maar, Anne, Maud, Mila, Rinske en Remco. Linksonder naar rechtsonder Maud, Jolijn, Isabelle, Marit. Amy kon helaas niet aanwezig zijn

Bedovo Dames 3 pakt eindelijk weer eens 5 punten in een wedstrijd

Beek en Donk - Waar alle andere teams op zaterdag hun wedstrijd speelden, was het op vrijdagavond al de beurt aan Bedovo Dames 3. Het door blessures geteisterd team had op vrijdagavond een inhaalwedstrijd tegen het als laatst geklasseerde Spirit DS5. Gezien alle blessures kreeg het team ondersteuning door Marit uit Dames 1 en Manon uit Dames 2.

De dames begonnen voortvarend aan de eerste set en stonden binnen no time met 2-8 voor en er leek geen vuiltje aan de lucht. Door een goede servicedruk kwam Spirit terug en kwam zelfs voor met 16-15. Reden voor de coach om in te grijpen en Marit in te brengen voor wat meer aanvallend en blokkerend vermogen. Dit zorgde voor een ommekeer in deze set en uiteindelijke setwinst met 19-25.

Set 2 was een stuk stabieler en tegenstander Spirit had geen antwoord op de sterke service van met name Manon. Hoogtepunt van deze set was een prachtige blokkade van een prima spelende spelverdeler Maud Bordat. Deze set ging met 13-25 overtuigend naar Bedovo Dames 3. In zowel set 3 als set 4 zorgden met name sterke serviceseries aan Beek en Donkse zijde er voor dat er afstand werd genomen van tegenstander Spirit. Met enkele mooie aanvallen werden deze sets verdiend gewonnen met respectievelijk 17-25 en 16-25. Hiermee gingen er 5 punten verdiend mee naar Beek en Donk.

De andere damesteams kenden ook goede wedstrijden. Dames 1 won met 4-0 van rode lantaarndrager VCE/PSV en Dames 2 pakte 4 punten bij Ovoco in Geffen. Vooral Dames 2 was erg blij met deze overwinning in de race om de titelstrijd. Het blijft daar ongenaakbaar spannend waarbij Dames 2 nog steeds 5 punten voorsprong koestert op de nummer 2. Bij de jeugd won Jongens A met 3-1 bij de leeftijdsgenoten uit Mierlo en verloren de Meisjes C uiteindelijk nipt van VC Volt.