Afbeelding

Jeugdprins Sjors en Jeugdprinses Pip genieten volop met Jong Ganzegat

Activiteiten & Evenementen

Aarle-Rixtel – De prinsenreceptie in Ganzegat was op zaterdag 16 december. Na al een aantal recepties in de buurtdorpen te hebben bezocht, was het nu de beurt aan Ganzegat.

Ouders, zussen en broers, grootouders, overige familieleden, vrienden, klasgenoten en sportteams hadden zich verzameld met mooie cadeaus om de jeugd te feliciteren en ze een fantastisch carnavalsseizoen te wensen met elkaar. Ook de andere carnavalsverenigingen uit Laarbeek en omgeving brachten een bezoek. Samen werd het een groot feest in de gezellig ingerichte zaal onder begeleiding van de enthousiaste DJ’s. De dansgarde gaf een spetterend optreden en de voltallige jeugd liet hun beste moves zien met hun nieuwe dansje.

Uiteraard waren ook Prins Thijs d’n Urste en prinses Linda aanwezig, samen met de carnavalsvereniging en de hofkapel, om de jeugdhoogheden te feliciteren en samen feest te vieren. Prins Sjors, Prinses Pip, Hofdame Saar, Kleinvorst Sien, de jeugdraad en de dansgarde hebben enorm genoten van alle felicitaties, de vele cadeautjes en vooral de gezelligheid! Ze danken alle gasten voor hun komst en hebben nu nog meer zin in carnaval!