Afbeelding

Koffie-uurtje in Huiskamer van Lieshout

Algemeen

Lieshout - Het maandelijks koffie-uurtje in de Huiskamer van Lieshout wordt op vrijdag 25 november, de laatste vrijdag van de maand, om 10.00 uur gehouden. De senioren uit Lieshout en Mariahout ontmoeten elkaar voor een kop koffie of thee met een praatje. 

Even gezellig samen zijn en elkaar de laatste nieuwtjes vertellen. Vaak wordt een spreker uitgenodigd die een thema aansnijdt dat voor senioren interessant of nuttig kan zijn. Ze hebben het gehad over de wijkverpleging, over dementie, over de taken van een dorpsondersteuner. Maar mensen hebben ook verteld over hun familie, hun bedrijf, over hun verenigingsleven. Elkaar door en in verhalen beter leren kennen. En ontdekken wat men voor elkaar kan betekenen in een tijd waarin mensen steeds sterker zijn aangewezen op de eigen verantwoordelijkheid.

Witgele Kruis (WGK)
Dit is een zorgadviescentrum waarvan iedere inwoner uit Laarbeek lid kan worden. Welke zijn dan de mogelijkheden voor advies en gratis hulpmiddelen die men bij het centrum kan lenen? Het zorgadviescentrum geeft antwoord op deze vragen. En dan gaat het niet alleen over rollators, krukken of rolstoelen. Het gaat over veel meer.

U bent vrijdag, morgen dus, welkom om 10.00 uur in de Huiskamer van Franciscushof te Lieshout. De voorzitter van het WGK, Pieter de Baaij, zal ook aanwezig zijn. De koffie staat klaar.

!