Afbeelding

Fotoexpositie Fotoclub Objectief

Algemeen

Beek en Donk - Fotoclub FC Objectief uit Beek en Donk is ook dit jaar weer uitgenodigd om bij Tuincentrum de Biezen een expositie te houden. Na het succes van vorig jaar hebben de leden hier weer enthousiast op gereageerd. Ze zijn direct aan de slag gegaan en hebben mooie en boeiende foto’s aangeleverd. De expositie is te zien op 3, 4 en 5 november.

De club, die al ruim 40 jaar bestaat en 35 leden heeft, laat namelijk heel graag aan de buitenwereld zien waartoe haar leden in staat zijn. Het is een unieke kans om iedereen te laten genieten van de keur aan onderwerpen die op de foto’s te zien zijn. Binnen de club zijn zowel ervaren leden als nieuwe leden en is er een grote verscheidenheid van wat men graag fotografeert. Dat maakt een tentoonstelling als deze, waarbij geen vast thema is, voor de bezoeker extra interessant.

Tijdens de expositie zijn steeds leden van de club aanwezig om vragen over de foto’s en over de fotoclub te beantwoorden. Zij brengen hun enthousiasme voor fotografie graag aan u over. De exposite wordt gehouden bij tuincentrum de Biezen te Beek en Donk. De openingstijden zijn: vrijdag 3 november van 09.30 tot 20.30 uur, zaterdag 4 november van 09.30 uur tot 17.30 uur en zondag 5 november van 11.00 uur tot 16.00 uur. De toegang is geheel gratis.

Wilt u nu alvast iets meer weten over de fotoclub; veel info vindt u op de website www.fcobjectief.nl. Zij zien en spreken u graag op 3, 4 en 5 november tussen de foto’s en de prachtige planten en bloemen.