Afbeelding

Algemene Ledenvergadering Seniorenvereniging Beek en Donk

Algemeen

Beek en Donk - Seniorenvereniging Beek en Donk houdt op woensdag 13 maart haar Algemene Ledenvergadering in het Ontmoetingscentrum. Aanvang 14.00 uur, zaal open om 13.30 uur. Bij binnenkomst is er koffie en thee.

Door secretaris Francien Vereijken wordt het afgelopen verenigingsjaar in beeld gebracht en penningmeester Francien Spit neemt het financiële gedeelte voor haar rekening. Er zal ook een bestuursverkiezing plaatsvinden: bestuurslid Peter Vogels is aftredend en herkiesbaar, evenals secretaris Francien Vereijken. Aftredend en niet herkiesbaar is Ad de Fost. Het bestuur stelt voor Dhr. Tony Verschuren als nieuw bestuurslid te benoemen. Men kan zich tot aanvang van de vergadering kandidaat stellen voor een bestuursfunctie. De kandidaatstelling moet worden ondertekend door tenminste vijf leden met vermelding van naam, adres, woonplaats en lidmaatschapsnummer. Tevens heeft men de mogelijkheid om vóór de pauze schriftelijke vragen in te dienen die direct na de pauze zullen worden beantwoord.

Na de pauze zal Ad van den Broek een interessante en ‘aanstekelijke’ bijenlezing houden over de leer van de honingbij en de verbinding met de natuur, de dieren en de mensen. De aanwezigheid van de leden wordt zeer op prijs gesteld. Vanwege de logistiek wordt het gewaardeerd als u uzelf vooraf aanmeldt. Dit kan telefonisch: 0492-463860, schriftelijk via een van de bestuursleden, of via email: seniorenverenigingbeekendonk@gmail.com. Voor meer informatie: www.seniorenverenigingbeekendonk.nl.