Afbeelding

Vitaal het jaar rond voor senioren Beek en Donk

Algemeen

Beek en Donk - Seniorenvereniging Beek en Donk houdt op maandagavond 8 april een bijeenkomst met als titel ‘Vitaal het jaar rond’ in het Ontmoetingscentrum. Paulette Kreté, werkzaam bij Remedica (een landelijk georiënteerd communicatiebureau gericht op gezondheid en leefstijl), presenteert deze avond. Zij was in november ook al te gast bij Seniorenvereniging Beek en Donk voor ‘Positief in het najaar’. 

Door middel van verschillende spelvormen gaat men ontdekken waar de vragen en behoeften van de deelnemers liggen op het gebied van medicatieveiligheid, beweging, verzorging en ontspanning. De bijeenkomst wordt gekenmerkt door veel samen doen, afwisselende spelvormen, gezelligheid en natuurlijk actuele en zinvolle informatie op het gebied van zo lang mogelijk vitaal en zelfstandig ouder worden. Uiteraard wordt ervoor gezorgd dat ook mensen die minder mobiel zijn de volledige beleving van de voorlichting meekrijgen en kunnen terugkijken op een fijne en waardevolle avond.

Aanmelden stellen ze zeer op prijs en kan via: seniorenverenigingbeekendonk@gmail.com. Inloop vanaf 19.15 uur, start 19.30 uur. Koffie/thee in de pauze en afsluiting rond 21.30 uur. Deze educatieavond is voor alle 50-plussers uit Beek en Donk en is geheel gratis. Zie voor meer informatie: www.seniorenverenigingbeekendonk.nl.