Afbeelding

Kien-avond Seniorenvereniging Beek en Donk

Algemeen

Beek en Donk - Met vier keer dubbelkien en zelfs één keer driedubbelkien mag de kienavond van Seniorenvereniging Beek en Donk van dinsdag 27 februari best bijzonder worden genoemd. Maar liefst vijf keer moesten er speelkaarten aan te pas komen om de uiteindelijke winnaar te bepalen. Zo kon het gebeuren dat een mevrouw, die bij maar liefst drie dubbel-kienen mee mocht loten, tóch nog aan het kortste eind trok. Maar dat mocht de pret niet drukken.

Met een tafel vol prachtige prijzen, variërend van sfeerlichten en geurkaarsen tot handdoekjes, snackschaaltjes, snoeppotten en bloembollen in pot. Met daarbij natuurlijk ook nog de gebruikelijke koffie- en theepakketten met bijbehorend lekkers, kwamen de deelnemers direct in de juiste stemming. Om 19.30 uur werd gestart met de eerste ronde en werd het muisstil in de zaal om toch maar geen enkel nummer op de kienkaarten te missen. In de pauze met gratis koffie en thee van de seniorenvereniging, werden de aanwezigen ook nog eens verrast door de gastvrouw van het Ontmoetingscentrum met een lekkere warme snack. In de tweede ronde werd er in rap tempo gespeeld om kleine en grotere prijzen en keek iedereen uit naar de hoofdprijs. Opperste concentratie bij de ruim 35 deelnemers. Gelukkig hoefde deze keer niet geloot te worden en ging het royale levensmiddelenpakket in één keer naar een blij verraste mevrouw.

Een geslaagde avond waarbij ongeveer de helft van het aantal deelnemers met een prijs naar huis ging en twee dames en één heer zelfs twee prijzen wonnen. Dinsdag 2 juli organiseert Seniorenvereniging Beek en Donk de laatste kien-avond van het seizoen en hoopt dan wederom veel van haar leden welkom te mogen heten in het Ontmoetingscentrum aan de Otterweg. Voor meer informatie: www.seniorenverenigingbeekendonk.nl.