Het team van Yours Fashion
Het team van Yours Fashion

Yours Fashion pakt groots uit met 30-jarig bestaan

Zakelijk advertorial

Beek en Donk - Ze zijn al 18 jaar een van de beeldbepalende ondernemers op het Piet van Thielplein in Beek en Donk en komend weekend vieren ze ook nog eens het 30-jarig bestaan van hun kledingwinkel Yours Fashion. Marco van der Vleuten, zijn vrouw Angelique en het team, bestaande uit Christel, Inge en Thea zijn hét gezicht van de winkel en pakken komend weekend groots uit.

Sinds 2004 huist Yours Fashion op het Piet van Thielplein en na grote verbouwingen in 2007 en 2013 is de winkel een van de toonaangevende kledingwinkels in Laarbeek, voor vrouwen én mannen. En een plek waar de koffie altijd klaarstaat. “Ik noem het altijd een winkel met een stadse uitstraling, maar met de dorpse gemoedelijkheid”, zegt Marco met zijn kenmerkende glimlach. “Klanten voelen zich hier thuis en de service is hoog. Daar betaal je niets extra’s voor”, legt Marco uit. “Met het hele team zorgen we ervoor dat het de klanten aan niets ontbreekt. We proberen ze continu te prikkelen.” 

Yours Fashion is een 300m2 grote winkel vol mode van bekende trendy merken, maar ook voor sieraden, horloges en tassen om je outfit compleet te maken moet je bij Yours Fashion zijn. “Je shopt bij ons de laatste trends en we kopen iedere week de laatste fashion-items in uit het Fashion Centre in Amsterdam. Elke dag posten we deze vervolgens op onze socials. We springen altijd direct op de actualiteit in en mensen mogen, als ze dat willen, de kleding op zicht meenemen zodat ze het thuis rustig kunnen passen en bekijken.” Het vertrouwen van de klanten is groot en zo gaat dat al 30 jaar. Reden voor een feest.

Op donderdag 27, vrijdag 28 en zaterdag 29 oktober doet Yours Fashion wat terug voor de klanten. “We hebben een prijzenrad in de winkel staan en elke klant maakt daarmee kans op korting tot wel 30 procent (10% minimaal) en mooie cadeaus. In totaal geven we 1500 euro aan cadeaus weg. Daarnaast krijgen de damesklanten een gratis armband en de heren een gratis paar sokken. En natuurlijk is het verder zoals men gewend is: de koffie en thee staat klaar, met iets lekkers erbij!”