Wendy van Deursen
Wendy van Deursen

Een en Twintig verspeelt koppositie

Sport Sport

Beek en Donk - Een en Twintig kon geen vervolg geven aan de 7-3 overwinning van een week eerder. Het Boxtelse Taverbo bleek in een uiterst spannende, lange, en bij vlagen hoogstaande wedstrijd uiteindelijk net wat sterker dan de Beek en Donkenaren, 4-6. Rowena de Haas en invaller Jeroen Engelhart wonnen elk één wedstrijd. Peter van den Eijnde deed het met twee overwinningen net wat beter.

Team 2 herstelde zich goed van de vorige week geleden nederlaag. In Valkenswaard waren de Een en Twintig spelers Jeroen Engelhart, Jos Beniers en Stefan Hamelijck hun tegenstanders met 4-6 de baas. Jeroen Engelhart liet zien in een uitstekende vorm te verkeren. Hij bleef ongeslagen. Jos Beniers volgde hem met twee overwinningen op de voet. Stefan Hamelijnck moest met één overwinning volstaan, maar had zeker kans op meer.

Team 3 leed voor de tweede keer een 7-3 nederlaag. Ditmaal waren de spelers van Bergeijk de boosdoeners. In de volgende wedstrijd kan aan schadeherstel gewerkt worden tegen het iets hoger geklasseerde Veldhoven.

Een en Twintig 4 wist net als vorige week een 6-4 overwinning uit het vuur te slepen. In een wedstrijd met wisselende kansen trokken de Een en Twintig spelers Ton Paardekoper, Bjorn Bor en Tim van Dalen aan het langste eind. Bjorn verloor deze wedstrijd zijn perfecte score. In zijn wedstrijd tegen Jasper Mooi viel de beslissing in de vijfde game uit in het voordeel van de Stiphoutenaar.

Na een gelijkspel tijdens de seizoenopening wist team 5 in Veghel in haar tweede wedstrijd een overwinning te behalen. Oleksandr Pavlovych had weinig te duchten van zijn tegenstanders. Hij won zijn wedstrijden betrekkelijk eenvoudig. Patrick Biemans had ook de kans om al zijn wedstrijden te winnen, maar kwam in zijn laatste wedstrijd net te kort. Hamed Alisdaghat won diverse games maar geen volledige wedstrijd.

Een en Twintig 6 toog vol goede moed naar Aarle-Rixtel, maar kwam van een koude kermis thuis. Wist Christi Eekels in twee wedstrijden de tegenstander wel haar wil op te leggen, aan Jolanda Biemans en Hans Eekels was dit deze avond niet besteed. Zij verloren al hun wedstrijden waardoor na 10 wedstrijden een 8-2 nederlaag kon worden genoteerd.

Een en Twintig 7 presteert weliswaar stabiel, maar niet voldoende goed om kans te maken op een overwinning. In Asten werd net als een week eerder een 8-2 nederlaag geleden. Ook dit keer was Shaun Marien verantwoordelijk voor de Beek en Donkse punten.

Het jeugdteam van Een en Twintig kwam met een 3-7 overwinning op zak terug uit Tilburg. Een uitslag die wel enigszins geflatteerd is omdat tegenstander Luto geen volledig team op de been kon brengen.