Bert Coolen ontvangt de wisselbeker
Bert Coolen ontvangt de wisselbeker

Bert Coolen Clubkampioen TTV Een en Twintig

Sport Sport

Beek en Donk - Onder grote belangstelling werden afgelopen zaterdag 13 januari weer de jaarlijkse clubkampioenschappen gehouden bij TTV Een en Twintig. Dat bleek uit de vele aanmeldingen voor de diverse wedstrijden, maar ook uit de vele belangstellenden die zomaar even binnen kwamen lopen om te kijken, naasten of vrienden aan te moedigen, of een praatje te maken. 

Veel leden hadden zich opgegeven om de sportieve strijd met elkaar aan te gaan op deze dag die toch wel een van de hoogtepunten van het jaar genoemd mag worden. In de morgen werd gestart met de dubbelspelen. Bij de jeugd dubbels wisten Lisa Seelen en Roos van Schip de eerste plek te bemachtigen door te winnen van Thomas Orbon en Niels van Kessel. 

Bij de senioren in de Dubbel B Poule pakte Petri Dovens en Chris Kluytmans de eerste plaats. Zij wonnen van Christi Eekels en Shaun Mariën, die tweede werden. Patrick Biemans en Jos de Gruyter konden niet genoeg punten pakken om te winnen van Joost van Goch en Tim van Dalen. Deze laatste twee waren net wat sterker en behaalden daarmee de eerste plek in de dubbel A poule. 

Nadat iedereen de kans had gehad om even wat door Hans Eekels gemaakte erwtensoep of een lekker broodje te nuttigen in de kantine, werd gestart met de enkel wedstrijden voor de Senioren. Dit jaar had Jordi Kivits een kleine wijziging in de opzet van de seniorenwedstrijden aangebracht. Als vanouds werden er in diverse poules gespeeld, daarnaast was er door middel van loting nog een open kampioenschap waaraan iedereen kon deelnemen. Deze twee wedstrijden werden naast elkaar gehouden. Laat in de middag werden de laatste, vaak erg spannende, finales gespeeld tussen de nummers 1 en 2.

Uitslag enkelwedstrijden jeugd: 1. Thomas Orbon en 2. Luuk Verboven. De wisselbeker bij de jeugd ging naar Thomas Orbon. Uitslag senioren: 1. Shaun Mariën en 2. Chris Klingsporn (poule D), 1. Roel van Berlo en 2. Henk v.d. Bruggen (poule C), 1. Aum Hamelijnck en 2. Oleksandr Pavlovych (poule B), 1. Bert Coolen en 2. Jeroen Engelhart (poule A). In de open kampioenschappen werd Bert Coolen algeheel clubkampioen en mocht de wisselbeker mee naar huis nemen.