Kampioenen bij Flamingo’s

Mariahout - Flamingo’s B1 en F1 zijn afgelopen weekend kampioen geworden. De korfbalclub feliciteert de speelsters, trainsters en de sponsor met deze mooie prestatie.

Flamingo’s B1 begon goed aan de wedstrijd tegen Altior B2 en kwam op een 0-3 voorsprong. Met de rust had Altior de stand teruggebracht naar 1 doelpunt, 3-4. Na rust deed Flamingo’s er een schepje bovenop, met goed verdedigend werk en aanvallend goed samenspel liepen ze uit naar een zeer verdiende 5-11 overwinning. De champagne kon voor de tweede keer dit seizoen ontkurkt worden.

De speelsters van de Flamingo’s F1 speelden voor het eerst mee in de binnencompetitie en wisten meteen de eerste plaats te veroveren. Na een zeer spannende laatste wedstrijd, tegen Sportclub Loosbroek F2, wisten ze met een 5-5 gelijkspel de eerste plaats te behouden. Een mooie prestatie voor deze jonge speelsters.