Afbeelding

Eindresultaten teams TTV Een en Twintig

Sport

Beek en Donk - Nu alle competitiewedstrijden zijn gespeeld kan de balans bij Tafeltennisvereniging Een en Twintig worden opgemaakt. Een balans die voor sommige teams positiever uitviel dan vooraf gedacht, maar die ook een keerzijde heeft.

Zo kwam team 1 uiteindelijk slechts 2 punten tekort voor handhaving in de 1e klasse. Komend najaar gaan Bert Coolen, Rowena de Haas, Jordi Kivits en Peter van den Eijnde een poging doen om hun verblijf in de 2e klasse te beperken tot slechts 1 seizoen.

Team 2 kan zich via een promotie/degradatieduel nog handhaven in de 3e klasse. Jos Beniers, Silvain de Koning, Stefan Hamelijnck en Jeroen Engelhart moeten op basis van de tafeltenniskwaliteiten die zij bezitten zeker in staat worden geacht om deze klus te klaren.

Team 3 is eenzelfde lot beschoren. Ook zij zullen in een promotie/degradatieduel moeten bewijzen recht te hebben op een plek in de 3e klasse. Een opgave die voor Joost van Goch, Aum Hamelijnck, Gijs Oprins en Guido Graat op voorhand een stukje lastiger lijkt dan voor Team 2.

Team 4 kan via het winnen van een promotiewedstrijd voor volgend seizoen een plek reserveren in de 3e klasse. Voor Rolf Hendricksen, Bjorn Bor, Tim van Dalen en Ton Paardekooper geen eenvoudige opgave. Gezien de ontwikkeling die deze spelers het laatste jaar hebben doorgemaakt wordt de wedstrijd, ondanks dat in een underdogpositie zal worden gestart, toch met het nodige vertrouwen tegemoet gezien.

Team 5 wist via een knappe 4-6 overwinning bij Return Oss op het allerlaatste moment een promotiewedstrijd af te dwingen. Voor Hamed Alisedaghat, Jos de Gruyter, Patrick Biemans en Oleksandr Pavlovych ligt hiermee de weg, al zal die niet gemakkelijk zijn, naar de 5e klasse open.

Team 6 had aan een rechtstreekse degradatie kunnen ontsnappen wanneer in de slotwedstrijd een forse overwinning zou zijn behaald. Een opgave die, niet geheel onverwacht, voor Christi en Hans Eekels en Jolanda en Kevin Biemans te zwaar bleek. Tegenstander, tevens kampioen, Stiphout bleek duidelijk een maatje te groot.Volgend jaar mogen deze spelers een gooi doen naar het kampioenschap in de 7e klasse.

Team 7, bestaande uit Shaun Marien, Wendy van Deursen, Petri Dovens en Chris Klingsporn presteerden naar behoren in de 7e klasse maar konden desondanks niet voorkomen dat zij eindigden op de laatste plaats.

Het jeugdteam van Een en Twintig, bestaande uit Roos van Schip, Thomas Orbon, Lisa Seelen, Luuk Verboven en Niels van Kessel presteerde met het vorderen van de competitie steeds beter. Wanneer de ingezette progressie doorzet kan dit team in een volgend seizoen mogelijk meestrijden om een van de bovenste plaatsen.