Afbeelding
Foto: Mark Barten

Op de koffie bij… Bakhuus de Beemd

Zakelijk advertorial

Beek en Donk - Snackbar De Beemd was ruim 24 jaar lang een begrip in Beek en Donk en omstreken. Sinds een halfjaar is daar verandering in gekomen en zijn Yibo Hu-Wu en Guo Qing de nieuwe eigenaren. Op de naamsverandering naar ‘Bakhuus De Beemd’ na is er niet veel veranderd en kunnen klanten blijven genieten van de goede service en een breed assortiment aan friet, snacks en lunch.

De nieuwe eigenaren hebben meer dan 20 jaar ervaring in de horeca. Ze houden vast aan het vriendelijke & servicegerichte principe van snackbar De Beemd en verbeteren voortdurend de kwaliteit van producten en diensten. “We hopen zo een geheel nieuwe eetervaring te bieden. We hebben een nieuwe kassa aangeschaft, waardoor bestellingen sneller gedaan kunnen worden. De wachttijd voor gasten wordt daardoor verkort, zodat je zo snel mogelijk heerlijk kunt eten”, vertellen Yibo en Guo. Daarnaast hebben ze een online bestelservice gelanceerd, waarbij eenvoudig de producten voor afhaal te bestellen zijn. “Als je komt afhalen staat het zo direct klaar, waardoor je niet meer hoeft te wachten. Bestellingen kunnen gedaan worden via www.bakhuusdebeemd.nl.

Voor klanten die altijd al bij De Beemd kwamen is er niet veel veranderd. Wel zullen ze voortdurend nieuwe producten en kortingen lanceren om aan de behoeften van klanten te blijven voldoen. “Daarbij maken we veel producten zelf, zoals kipsaté en hete kip. Ook hebben we een hamburgerserie, met meer dan tien variaties. Zo zullen we de kwaliteit van onze producten blijven verbeteren en elke gast die naar Bakhuus De Beemd komt van dienst zijn met goede service en hoogwaardige producten. Alle medewerkers van Bakhuus De Beemd heten u in ieder geval van harte welkom!”

Personeel
Bakhuus de Beemd is daarnaast op zoek naar nieuw personeel. Jongeren vanaf 15 jaar kunnen solliciteren door even langs te komen of door een afspraak te maken via 0492-462137. Je hoeft geen ervaring te hebben en kan rustig ingewerkt worden. De voornaamste werkzaamheden zijn friet/snacks bakken en de telefoon aannemen. Dit kan zowel doordeweeks als in het weekend. Bakhuus de Beemd is gesloten op maandag en de rest van de week geopend van 11.30 tot 21.00 uur.

Speciale actie
Om klanten tegemoet te komen hebben ze zelfs een speciale bedacht. Bij elke €5,00 die je besteed ontvang je namelijk een stempel op een spaarkaart. Bij 30 stempels is de spaarkaart vol en krijg je op de volgende bestelling €7,50 korting. De spaarkaart is niet inwisselbaar voor contant geld en je mag niet meer dan één volle kaart per bestelling inleveren.