Sparta’25 laat overwinning uit handen glippen

Beek en Donk - Sparta’25 kwam in haar thuiswedstrijd tegen het Tilburgse Sarto in de laatste minuten op een 1-0 voorspong, maar zag de Tilburgers alsnog langszij komen.

Voor de aanwezige toeschouwers was het niet de meest aantrekkelijke wedstrijd. Beide partijen zaten er kort op waardoor balbezit telkens maar van korte duur was. Mede hierdoor gingen beide partijen na 45 minuten rusten zonder dat er ook maar één noemenswaardige kans was uitgespeeld. De tweede helft kwam er iets meer ruimte, wat resulteerde in de eerste echte kans na 52 minuten spelen. Daan van Heijnsbergen kon echter te weinig kracht achter zijn kopbal krijgen waardoor deze via de grond in de handen van de doelman van Sarto belandde. De beste kans kwam enkele minuten later, maar helaas voor Sparta werd de inzet van Rick van Heijnsbergen van de doellijn gehaald. Toen bijna iedereen er zich bij had neergelegd dat beide teams met één punt genoegen zou moeten nemen was het toch nog de thuisploeg die het net wist te vinden. Het was Freek Schoones die in de 88e minuut de 1-0 wist binnen te schieten waardoor het leek dat Sparta de drie belangrijke punten in Beek en Donk zou kunnen houden. Toch duurde wedstrijd net iets te lang. In de laatste minuut van de extra speeltijd wist Sarto toch nog op gelijke hoogte te komen.

Volgende week zondag reist Sparta’25 af naar Eersel om het op te nemen tegen EFC. Aanvang 14.30 uur.